Покрокові вебінари для успішної участі в межах Програми ЄС Еразмус+ Молодь&Спорт 2023-2024 рр.

Протягом 2023 р. Міністерство молоді та спорту України провели ряд зустрічей, неформальних консультацій та обговорень з Європейською комісією щодо продовження тісної співпраці з питань молоді та спорту, яка набуває все більшого значення у світлі неспровокованої та невиправданої агресивної війни росії проти України та її руйнівних наслідків для життя мільйонів молодих українців та для спортивного сектору країни.

Як результат, Комісія вирішила започаткувати, починаючи з 2024 року, заходи з розбудови потенціалу для молоді та спорту в рамках Програми ЄС Еразмус+ для країн Східного партнерства. А це означає, що ми очікуємо відкриття конкурсів Еразмус+ з розвитку потенціалу молоді та спорту для України вже цього жовтня-листопада!

 

Нові конкурси, нові правила, нові ідеї… 

Не важливо чи Ви організація-новачок, чи маєте досвід успішної реалізації міжнародних проєктів, ми запрошуємо приєднатись до спільноти та якісно підготуватись до конкурсів Еразмус+ Молодь&Спорт на 2023-2024 рр. РАЗОМ!

Організатори: Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Міністерством молоді та спорту України, Національним олімпійським комітетом України, Спортивним комітетом України, Інформаційним центром Еразмус+ Молодь та Європейський корпус солідарності, Salto – YOUTH, ESN Ukraine, Young European Ambassadors у співпраці з Національним університетом фізичного виховання і спорту України, ІСАР Єднання, Українською Асоціацією Молодіжних Рад.

Хто може приєднатись до спільноти та брати участь в конкурсах Еразмус+ Молодь&Спорт 2023-2024 рр.? Представники молодіжних та спортивний організацій, закладів освіти, молодіжних рад, асоціацій, федерацій; центральних та державних органів влади; представники громадських, приватних та державних організацій, що працюють у сферах молоді та спорту.

 

На Вас чекає:

 

Як приєднатись до спільноти Еразмус+ Молодь&Спорт 2023-2024 рр.?

  1. Заповнити Google-form, щоб отримати доступ до закритого Telegram чату.
  2. Ознайомитись з програмою та зареєструватись на Вступний вебінар «Програма ЄС Еразмус+ у сферах молоді та спорту: можливості конкурсів 2023-2024 рр.».
  3. Забронювати у власному календарі 6, 13, 20 та 27 вересня та приєднатись до серії покрокових вебінарів (час та лінк на Zoom буде надано в закритому Telegram чаті).

 

У випадку додаткових питань просимо звертатись до контактної особи: Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, +38093 773 43 92,  office@erasmusplus.org.ua з копією на k.zhdanova@ukr.net.

І наостанок: радимо обов’язково ознайомитись з коротким описом можливостей у сфері молоді та спорту, а також базою проєктів на Порталі результатів проєктів Еразмус+.

Підготовлено з використанням матеріалів прес-центру Міністерства молоді та спорту України.

Попередня 1 новий проєкт для організацій-провайдерів професійної освіти в межах Програми ...